DC24 en luxiös dagkryssare

 

I vanliga fall brukar man sänka farten när sjön blir gropig, men med DC24:an brukar de flesta göra tvärtom. Den V-formade potten på 26* ger en mycket mjukgång i gropig sjö. Att manövrera DC24:an är en upplevelse även för den mest erfarne skepparen. Båten är osedvanligt lättplanande och håller sig i plan även i relativt låga farter. En mera bekväm och välutrustad familjebåt får man leta efter. Fem sovplatser. Några detaljer! Se den eleganta instrumentpanelen, den praktiska dubbelsoffan vid förarplatsen – placerad ovanpå den smart lösta barnruffen, det under skarndäcket undangömda pentryt, den höga kvaliteten på dynor och träarbeten.

DC24 också kallad Croupier, är en båt värd all beundran. En båt för båtentusiasten med högt ställda krav på sjöegenskaper och komfort.

Standardutrustning: V-soffa med dynor i ruffen, barnruff med dynor, kabinbelysning, pentryskåp med tvålågigt spritkök och vask, fällbart bord, skåp och dörrar  samt träinredning i teak, klädskåp i ruffen, toalett, kylskåp, knopmätare. Extra utrustning: Insumatic trimplan.

 

Data. Längd: 7,35m. Bredd: 2,45m. Vikt: ca. 1700kg med en motor.

Motor/er: Volvo Penta Aquamatic 170/270 eller 225/280. Även med 2 X 130/270 eller 2 X 170/270.

DC24 Croupier
Förarplatsen
Förarplatsen
Pentry