B16, HT16, T16


B16

FINASTE RATTPANELBÅTEN – ÖVER 1.000 BÅTAR NU I BRUK

En rymlig båt för fiskeentusiaster och sportdykare. Perfekt att lasta i, cement, virke, barnvagn, ungar. Vattenskidåkarens idealbåt. En praktisk, modern och rymlig campingbåt.

En kung bland rattpanelbåtar En finish i särklass med bl.a. en snygg Innerform. Fisksumpen är standard. Gott om stuvningsfack. Lovorden är många från alla de, som redan har sin B16. Skaffa dig en Du också.

Standardutrustning: Däckbeslag, handgreppsräcken batterifrånskiljare, batterilåda. Teleflexstyrning, stävögla, fisksump. stuvningsfack midskepps.

Extra utrustning: Tvådelat kapell. dynor för akter- och stävsäte.

GODKÄND ENLIGT NORDISKA NORMER FÖR 55 HK OCH 5 PERSONER
 
Längd: 4,80m. Bredd: 1,95m. Vikt: 295kg. Motor: 20 – 55Hk.
HT16

EN FULLVUXEN HARDTOPBÅT

HT16 är en modern hardtopbåt med höga fribord. Den bjuder dig en bekväm dubbelkoj, vilket är ovanligt för båtstorleken. Vid bordet under hardtopen sitter Du lika bekvämt som hemma vid köksbordet. Du har gott om stuvningsutrymmen runt om i båten.

Tack vare den akterplacerade förarplatsen åker Du hyggligt komfortabelt även om Du skulle överraskas av dåligt väder med krabb sjö. Ta en ordentlig titt på finish och uppbyggnad HTI6 fungerar fint för en familj på fyra personer med en så pass liten motor som Yamaha 25. Glöm inte sedan att den planande båten ger den bästa driftsekonomin. Som förståndig köpare tror vi att Du väljer HT16, om Du tänker köpa en planande HT-båt. Du skulle bli nöjd.

Standardutrustning: Däcksbeslag, Teleftexstyrning, främre vindruta av härdat glas(samma som Opel Rekord), kompletta dynor i hela båten, sufflett, lanternor vindrutetorkare, grabbräcke på hardtopen lucka med kapell i hardtopen.

Rätt framruta till HT16-båten är bakrutan från Opel Rekord 2d+4d 61-62 nr. 5208H
 
GODKÄND ENLIGT NORDISKA NORMER FOR 70 HK OCH 5 PERSONER.
Längd: 4,80m. Bredd: 1,95m. Vikt: 420Kg. Motor 20 – 70Hk.T16 u / i


REJÄL OCH ELEGANT FAMILJESPORTBÅT

T16 — en tidsenlig sportbåt med bilkomfort Bekväm sittplats för 5 personer. Utrustad med förstklassiga

Tillbehör. Se på andra båtar — många har exempelvis en vid dåligt väder obrukbar vindruta både vad avser vindruta/kapellkombination och möjligheten att montera en torkare.

Ta en titt också på vindruteramen. Med andra ord – värdera före köp. Tvådelat kapell. T16 ersätter den gamla campingbåten — en båt att vara i på långturer. Gott om stuvningsutrymme. En bekväm och praktisk turbåt.


Standardutrustning: Däcksbeslag, Teleflexstyrning, vindruta av härdat glas, separata stolar fram, helt aktersäte, sufflett, lanternor och vindrutetorkare.

GODKÄND ENLIGT NORDISKA NORMER FÖR 70 HK OCH 5 PERSONER

Längd: 4,80m. Bredd: 1,95m. Vikt: 420Kg. Motor: 20 – 70Hk
B16
HT16 T16
T16